ANNA RALB

Casa de la Música de Terrassa 20:30h obertura de portes 20:00h


ANNA RALB
HORARI: divendres 3 de maig de 2024 a les 20:30h (obertura de portes a les 20h)
PREU: 8€ anticipades | 10€ taquilla
LLOC: Casa de la Música de Terrassa (c/ Mare de Déu dels Àngels 76)

ANNA RALB

Compositora, productora i cantant, Anna Ralb és una jove artista que es mou entre els gèneres pop, alternatiu i urbà, fent ús d’elements electrònics. Formada al Liceu de Barcelona en llenguatge musical, violoncel i cant líric, la seva música posseeix una qualitat i identitat úniques, que la fan despuntar clarament en el panorama emergent actual. Anna Ralb expressa l’esperit contemporani en lletres que tracten sobre l’enfrontament a les pors i la recerca del camí propi. Així ho demostra al primer EP, “Las Grietas”, on explora les esquerdes i els defectes que ens fan autèntics. Ho elabora a través de sonoritats que fusionen el modern i el clàssic, teixint un ambient nostàlgic, de gran bellesa. Al darrer llançament, el doble single “Onomástika”, exposa la seva part més sensible dins d’un univers de sintetitzadors, veus hipnotitzadores i ritmes seductors que commouen.
En l’actualitat, Anna Ralb treballa en el segon EP, del qual publicarà en breu els singles “Levitando” y “Crepes de Nutella”

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat