BIZNAGA + SANDRÉ | Let's Festival

Let's Festival El Pumarejo Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

BIZNAGA + SANDRÉ
Preu: Ant: 16.64 €
Lloc: El Pumarejo, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

BIZNAGA
Com deia la banda de rock més gran de tots els temps: Tot el que digueu que som, ho som i encara pitjor. Biznaga signaria aquest lema si no fos perquè els importa una merda això del rock.
Sent part d'una generació de músics formats al voltant del punk, Biznaga s'han erigit com un dels més ferms candidats a traspassar les fronteres sempre difícils entre aquest gènere i el gran públic. D'una manera molt personal han aconseguit perfeccionar, a base de melodia, discurs i actitud, una sort de cançó protesta contemporània.
Els seus tres treballs publicats fins avui: “Centro Dramático Nacional” (Holy Cuervo, 2014), “Sentido del Espectáculo” (Slovenly Recordings, 2017) i “Gran Pantalla” (Slovenly Recordings, 2020) són bona prova de com desenvolupar una trajectòria a base de grans cançons, sense concessions en el retòric, ni renúncies en el melòdic. El seu nou treball, “Bremen No Existe” ha estat editat per Montgrí a l'abril de 2022, collint crítiques increïbles de tota la premsa especialitzada.

SANDRÉ
En aquest món que és cada vegada més una interferència febril, la gent es condueix com bonament pot. Movem les nostres articulacions per a anar d'un lloc a un altre i comunicar-nos, mentre se'ns insta a produir i a consumir i a sortir maques per a la foto. Enfront d'aquesta tensió del cos vigilat, de les esquerdes de l'underground barceloní van emergir en 2018 Rosa, Carles, Stefi i Marc. Eren i són amics, també precaris, i a vegades el sòl sota els seus peus semblava tremolar. La idea que se'ls va ocórrer: aprofitar-se del tremolor. La idea, de nou, una vegada van haver agarrat els instruments: cridar-li, partir-li la cara al tremolor i a les mesquineses de la vida moderna i a tot el que els vingués de gust. Ells no entenen de distàncies profilàctiques i, quan comencen a tocar, sabem que hi haurà refrega de la bona. Després del seu LP debut, Ocell Monyó (2019), i el EP Trúnel (2020), ara tornen amb un nou àlbum per a confirmar que el hiat pandèmic no ha fet mossa en ells. Només faltaria.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat