ÁNGEL STANICH + DAN PERALBO I EL COMBOI | Let's Festival

Let's Festival Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

ÁNGEL STANICH + DAN PERALBO I EL COMBOI
Preu: Ant: 22.06 €
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

ÁNGEL STANICH + DAN PERALBO I EL COMBOI

ÁNGEL STANICH
Artista inclassificable, genuí, aclamat per públic i crítica, és, segons El País, “una de les millors coses que l’han passat al rock espanyol en el segle XXI”. Ángel Stanich, aquell desconegut de veu estranya que debutava amb Camí àcid (2014) es va transformar en poc temps en una de les referències de la renovació musical més vigoroses del panorama musical, gràcies a himnes com “Carbura!”, “Metralleta Joe”, “Mátame Camión”, etc, i, sobretot, poc després, amb una autèntica obra mestra: “Antigua y Barbuda”, en el 2017.
Després de tres anys sense notícies, l'ermità del pop va sortir de la seva gruta amb un EP de retorn en forma de vinil de 10 polzades en edició limitada (Una Visión Global Bastante Aproximada), un suculent i premonitori aperitiu… Però aperitiu, al cap i a la fi.
Després de la publicació del EP (18 de Juny de 2021), Ángel Stanich torna a la càrrega, aquesta vegada amb tot un àlbum: : “Polvo De Battiato”. Un tercer LP amb 10 nous temes inèdits que ens descobreixen a un Stanich diferent, encara més intrèpid, explorant sengles inusuals per un territori potser més intimista i/o, a la seva manera, confessional; entre road movies, aventures surrealistes o intrigants flashbacks als anys 80 (en els quals Stanich a penes havia nascut), com en el seu 1r single, “Rey Idiota”, burlesca reflexió sobre la banalitat de l'èxit. Un Stanich 3.0 amb l'enginy i la retranca encara més deslligada..

DAN PERALBO I EL COMBOI
Dan Peralbo després de la seva etapa amb Flipats, marxa una temporada a Londres on inicia el seu projecte en solitari i toca a nombrosos pubs i al carrer. Un cop s'instal·la a Barcelona, per portar les cançons al directe recluta la banda amb en Pol "Piti" Villegas, a Aleix "Jimmy" i a l'Albert "Ret" Rams sota el nom de El Comboi. D'aquesta manera neix Dan Peralbo i El Comboi.
Amb la formació constituïda, es proclamen guanyadors del Sona 9 2021. Publiquen un documental musical editat i enregistrat per ells mateixos "El CROUS". I enregistren dos EP's, “Immaculada Concepció” i “Miris com t'ho Miris”, al 2022. Tot aquest material es pot trobar a Youtube i Spotify.
El grup porta a terme una gira de presentació per tot Catalunya on estan presents a festivals com El Cruïlla, l'Acústica de Figueres, La Mercè, el Mercat de Música Viva de Vic, etc. Actualment, estan preparant la seva gira pel 2023 que serà la presentació d’un nou EP de 5 cançons on el grup deixa clar les seves intencions i el seu inconfundible so. Amb un directe espectacular des del primer fins l’últim acord. Sens dubte, una experiència única en el panorama musical català.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat