fbpx

GUITARRA ACÚSTICA

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA INSCRIPCIÓ OBERTA

DILLUNS 17H A 18HCada dilluns de 17H a 18H es desenvoluparan les diferents sessions sobre guitarra acústica, que tractaran diferents àmbits i eines principals, ara com les següents:

Les posicions bàsiques i els primers acords per aprendre a tocar la guitarra acústica des de 0 i sense coneixements previs.
Quines són les tècniques de la guitarra acústica? Les aprendrem i repassarem: des de treballar amb púa o directament amb els dits, fins què significa i representar el “palm mute”.
Una vegada hem aprés els elements bàsics, ens endinsarem en el món de la composició. El punt que més treball suposa, però la millor manera de comprovar si hem assentat les bases i els coneixements.
I molt lligat a la composició, trobem la interpretació que, a més, és la part més pràctica del curs. La millor forma de portar-ho tot a altre estrat: tocar cançons d’altres artistes.

PREUS

MES QUATRIMESTRE ANY
40€ 140€ 252€


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat