SOC AUTOR | Pitchings recursos de suport a la creació

Castell de Vila-seca 11:00h


DATA: DISSABTE 18 DE MAIG
HORA: 11:00h
LLOC: Castell de Vila-seca
ACTIVITAT OBERTA a tothom. No cal inscripció prèvia

Els pitchings són sessions de presentacions breus (pitch). En aquest cas es presentaran diferents dispositius que ofereixen recursos, programes i instal·lacions per donar suport a la creació, el talent i l’autoria musicals. Es tracta d’iniciatives que treballen per descobrir, mobilitzar i acompanyar les propostes artístiques, especialment les de caràcter emergent: programes de suport a la creació, escoles superiors de música, centres de creació, residència d’artistes i equipaments especialitzats, concursos i mostres de bandes novells, i entitats de base. Amb la participació de:

Cases de la Música
La Marfà. Centre de Creació Musical
Centre Cultural Albareda
Cabal Musical
Paral·lel 62
Estrats – Sons de Ponent
Portautors/es
Fabra i Coats. Fàbrica de Creació Amb la participació de les Antenes de Talent de la FiM.

Aquesta activitat forma part de la Jornada Soc Autor, un programa específic adreçat a músics i autors musicals emergents. Amb l’objectiu de reforçar el suport a la creació i l’autoria emergents, la proposta ofereix diverses activitats de formació, assessorament, mentoria i reflexió.

Fim Vila-Seca

Fundació SGAE

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat