DIVERSESSIONS Vol.4 amb EL MOSQUITO DEL GARITO | Ca N'Arús, l'Hospitalet

L'HOSPITALET CA N'ARÚS Portes 17:00h - Concert 17:30h

DIVERSESSIONS Vol.4
Lloc: ESPAI JOVE CA N'ARÚS - Av. Carrilet 312 - 08907 L'Hospitalet
Dia: 1er dissabte de mes
Preu: 5€ (+1 consumició)
Horari: 17:00h a 20:00h

EL MOSQUITO DEL GARITO

El Mosquito del Garito és una banda Hospitalenca que va estar girant, des del 2012 fins a finals del 2017, per molts i diferents escenaris de Catalunya, trepitjant França, València o Múrcia en diferents ocasions. Amb una maqueta "Mira" i un disc "De esta Manera", que caminen amb una base rumbera, tocs d'ska i rock, contagien d'alegria i positivisme la festa, fent que el públic no pari de ballar des del primer minut.La vida dona moltes voltes i ara tornen a l'escenari per gaudir d'una festa ben especial, com ho són les Diversessions. Amb paraules d'ells "Escalfeu bé els malucs que la farem grossa!".

DIVERSESSIONS

(Antic Discconcert) // Tindran lloc el primer dissabte del mes a l’ESPAI JOVE CA N’ARÚS a les 17:00 on ofereixen un espai de trobada i convivència.
Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat