HANNA + YULE

Casa de la Música de Terrassa 19:30h obertura de portes 19:00h


HANNA + YULE
HORARI: divendres 17 de maig de 2024 a les 19:30h (obertura de portes a les 19h)
PREU: 5€ anticipades | 8€ taquilla
LLOC: Casa de la Música de Terrassa (c/ Mare de Déu dels Àngels 76)

YULE

La Yule és una artista emergent i independent del gènere urbà que va debutar al desembre del 2021. Una cantant autodidacta, de caràcter social, feminista i reivindicativa. Les seves cançons, escrites i compostes per ella mateixa, tracten sobre la denúncia social, el creixement personal i la salut mental. Totes i cadascuna d'elles, inspirades en vivències pròpies i en la seva lluita interna com a dona dominicana i negra.
Amb un toc cru, però al mateix temps, explosiu i divertit. Expressat a través de l'hip hop fusionat amb ritmes llatins i diferents gèneres que seran presents en el seu primer àlbum conceptual, el qual s'estrenarà a la fi del 2024.

HANNA

La Hanna és una cantant i compositora de Terrassa de 25 anys que ve a presentar-nos el seu disc debut anomenat FEBRE.
FEBRE és un disc de música pop experimental que explica l'experiència d'una jove que vol ser cantant i per estudiar i poder invertir en el seu projecte treballa en fàbriques d'automoció durant uns anys. Explica la monotonia i el sentiment de no pertinença quan ets creatiu i has de treballar en una cosa completament oposada per poder dur a terme les teves idees. Ens explica les adversitats físiques i mentals que suposa i el sacrifici de veure com el temps passa i l'entorn tampoc és el més inspirador.
La Hanna ens porta un xou amb la seva banda inspirat en aquest ambient fred i tènue amb una estètica que no ens deixarà indiferents resolent el conflicte amb un missatge inspirador, positiu i reflexiu sobre les aspiracions personals i l'amor propi que es recopilen en aquest nou disc.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat