Postgrau en Management i gestió musical a la Universitat De Girona

MATRICULA OBERTA POSTGRAU UDG GIRONA


2a edició del postgrau en Management i gestió musical

La música forma part vital dels valors socials i culturals, però també de l’estructura econòmica, empresarial i laboral de tots els països.
La música és un bé universal i ens afecta a tots com a consumidors. A la vegada, és un sector cultural que mou una indústria amb molts i diferents llocs de treball i diverses tipologies d’empreses, des d’autònoms i empreses locals fins a multinacionals.
La repercussió econòmica del sector és important en el PIB de tots els estats, i inclou des d’empreses de serveis fins a despatxos d’advocats, amb una destacada inversió pública pel que significa tant per a la cohesió social com per al foment del teixit empresarial.
Des del creador i l’artista fins al públic, hi ha una cadena de valor interrelacionada i complementària en molts aspectes: les escoles de música, el comerç d’instruments, les sales de concerts i els auditoris, les promotores de festivals i empreses d’equipament tècnic, els bucs d’assaig, les discogràfiques i editorials, així com les start-ups i operadores. Al voltant d’aquestes necessitats vitals, el sector s’estructura a través d’empreses especialitzades, les quals han de disposar de personal i col·laboradors qualificats.

Idioma: català i espanyol (en funció del docent)
Data d'inici: 24/10/2023
Data darrera sessió presencial: 13/06/2024
Data de finalització: 05/09/2024
30 ECTS / 200 hores
Presencials: 107 Videoconferència: 93
Horari: Dimarts (sessions virtuals per videoconferència excepte el primer dia, 24 d'octubre, que serà presencial) i dijous (sessions presencials) de 17 a 20 h. Tallers al llarg del curs en matins de dissabte i en diferents espais de Girona. Les dates dels tallers poden canviar.
Lloc de realització: Parc Científic i Tecnològic de la UdG (pendent de confirmar) i Casa de la Música ETECAM / COMACROS
Places: 24

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat