Cases de la Música tanca la seva convocatòria del Programa de Suport a la Creació 2021 amb més de 700 inscrits

18 de febrer de 2021 XARXA

Davant la multitud de sol·lictuds rebudes, Cases de la Música resoldrà i anunciarà les formacions becades amb els seus ajuts a la creació, el proper 15 de març

Un any més, Cases de la Música va tancar, el darrer 15 de febrer, la convocatòria al seu Programa de Suport a la Creació amb molt d'èxit: i és que en aquesta ocasió s'han rebut més de 700 sol·licituds, que s'allunyen molt de les prop de 450 que van acollir anys anteriors. Per aquest motiu, preguen 15 dies més per evaluar i escollir les propostes que resultaran becades. Per tant, serà el proper 15 de març quan coneixerem els noms de totes aquestes formacions, que es publicaran a la seva pàgina web i respectives xarxes socials.

Què és el Programa de Suport a la Creació?

Per quart any consecutiu, Cases de la Música va convocar el seu Programa de Suport a la Creació, que ja s'ha convertit en un dels seus elements principals d'activitat de la xarxa. D'aquesta manera, en aquesta ocasió va posar a disposició de les formacions novells i/o emergents de Catalunya, més de 100 ajudes - valorades en més de 70.000€ - i centrades en diferents àrees, ara com participació a l'escenari Cases de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i de la Fira Mediterrània de Manresa; enregistrament en estudi; producció de directes; càpsules audiovisuals; autoria i composició amb la col·laboració d'SGAE; i actuació als escenaris locals del projecte KM.0 (Manresa i Terrassa).

Formacions musicals com Sra.Tomasa, Drop Collective, Relat, Bcn Ska-Jazz Orquestra, Maruja Limón, Ginestà, Suu o Tribade - entre molts altres -, han gaudit d’aquest programa en edicions anteriors.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat