L’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya organitza una nova edició de La Crida, del 5 al 8 d’abril a Castellnou del Bages

15 de febrer de 2023 XARXA

Aquesta formació internacional en música i cultura tradicional dels Països Catalans està especialment adreçada a músics joves de clàssica, moderna, jazz i tradicional d’entre 18 a 28 anys: les inscripcions ja són obertes!

En aquesta ocasió, els tallers es desenvoluparan a principis d’abril a la Casa de colònies Dom Bosco i comptarà amb formadors de primer nivell com Dani López, Vicent Martí “Palermet”, Pau Puig, Adrià Grandia, Alidé Sans, Jaume Ayats, Sònia Serra, Hilari Alonso i Pep Gimeno “Botifarra”

Un any més, la mítica i reconeguda Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya organitza una nova edició de La Crida. Torna la formació internacional en música i cultura tradicional dels Països Catalans. Aquesta nova edició del curs intensiu es farà del 5 al 8 d'abril a la Casa de colònies Dom Bosco de Castellnou del Bages, i està especialment dirigida per músics joves de clàssica, moderna, jazz i tradicional d'entre 18 a 28 anys, que ja tinguin formació musical prèvia en aquests àmbits.

Una formació que estarà impartida per professionals com Dani López (conjunt), Vicent Martí "Palermet" (cant redoblat), Pau Puig (gèneres del País Valencià), Adrià Grandia (dispositius tradicionals), Alidé Sans (introducció a la cançó occitana de tradició oral), Jaume Ayats (polifonia), Sònia Serra (ball català), Hilari Alonso (ball del País Valencià) i Pep Gimeno "Botifarra" (cant del País Valencià).

Per tant, el període d'inscripcions per totes les persones interessades, ja està obert. Hi ha tres modalitats diferents de matrícula: completa amb pensió completa accés a tots els tallers i al conjunt; diària amb accés als tres tallers d'un dels tres dies i dinar; i per taller. Tot i això, trobareu tota la informació al respecte a la pàgina web de Cases de la Música

Què és La Crida?

La Crida és una formació internacional en música i cultura tradicional dels Països Catalans, que està especialment adreçada a músics joves de clàssica, moderna, jazz i tradicional d’entre 18 a 28 anys i que està organitzada per l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya. D’aquesta manera, anualment convoquen un curs intensiu en un paratge increïble i es posa la música i les tradicions al centre. Unes jornades amb les quals es pretén innovar des de la tradició, impulsant produccions pròpies, servint de plataforma a compositors emergents i fent d’altaveu per a la cultura popular.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat