Laura Poulain ens regala el seu nou single “Stuff with Laura”, que veu la llum sota el segell Casa de la Música Records

30 d'abril de 2021 MANRESA

Aquest tema ha arribat just després de que l’artista bagenca sorprengués amb el seu darrer EP, ‘Songs I’ve made in my room’

A més a més, fa uns mesos va publicar el videoclip del tema “I fell in love at the library”, gràcies al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música

Avui, divendres 30 d’abril estem d’estrena a Cases de la Música. I és que l’artista i compositora bagenca Laura Poulain ens ha regalat el que és el seu nou single, anomenat “Stuff with Laura”. Una cançó especial i delicada, amb la qual la jove compositora ens continua mostrant tot el seu talent i personalitat. Un tema que, a més, arriba molt poc després de que ho fes el seu EP sorgit en quarantena, ‘Songs I’ve made in my room’; i de que veiés la llum el videoclip de la seva cançó “I fell in love at the library”, enregistrat baix la direcció de Borja Olalla i gràcies a l’ajut de càpsules audiovisuals del Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música.

Qui és Laura Poulain?

Laura Poulain és una cantant i compositora del Bages, que va començar a endinsar-se al món de la música als 14 anys, moment en què va descobrir que li servia per expressar tot el que portava dintre. Moment en què va descobrir quin seria el seu veritable camí.

Durant aquests anys, Poulain ha passat per diferents etapes, mostrant així el seu eclecticisme i el seu ampli bagatge musical: ha realitzat des de musicals fins versions de diferents gèneres com jazz, pop, bossa-nova, passant per composicions pròpies de caràcter indie pop alternatiu. Això sí, acompanyada en moltes ocasions, pel seu característic ukelele baríton.

A més a més, de manera paral·lela, forma part de Bluebell Duet, banda que forma amb l’Eric Sans i a la qual també podem escoltar composicions pròpies, que ballen lliures entre diferents estils musicals.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat