Òscar Montoya estrena el videoclip del seu single "¿Bailamos?"

24 d'abril de 2021 MANRESA

Òscar Montoya es va iniciar en el món de la música al juny de 2020, amb l’estrena de la seva primera cançó “¿Bailamos?”. Un tema que es va concebre a KDM Studio, sota la producció de Quim Prunés. Ara, el manresà està d’enhorabona, ja que aquest dissabte 24 d’abril, publica el videoclip que acompanya aquest tema. La millor demostració de què, malgrat la seva joventut, ja que sols té 15 anys, és capaç de dirigir una increïble peça audiovisual. Encara que, per suposat, no ha estat sol en la creació d’aquest vídeo. Ha tingut l’ajuda de Bernat Ledesma (bproductions) a la gravació i edició del videoclip. A Mariona Lorente, com ajudant de producció i encarregada dels llums. I a Oriol Miras, Natàlia Calvo, Emma Lorente, Lluc Grandia, Martí Vila i Clara Ribot, alumnes de l’escola Manresa Teatre Musical (MTM), com actors.

A més a més, aquest videoclip no hagués sigut possible sense l’associació de veïns de Camps, que van cedir l’espai on poder gravar, ja que aquest va permetre recrear l’escenari al qual s’ambienta la història de “¿Bailamos?”.

La importància de “¿Bailamos?”

Aquest és un tema molt especial pel jove artista, ja que narra el moment en el qual es van conèixer els seus avis, Manuel García i Teresina Vilaseca. La Festa Major de Manresa de l’any 1959. Va començar a sonar la música que marcà l’inici de les festes i ambos es van posar a ballar. I just en el moment del canvi de parelles, van coincidir, van tenir el seu primer contacte. Poc temps després, van tornar a coincidir, sentint al seu interior un enamorament instantani. I des d’aquell moment fins ara, van continuar la seva història d’amor.

Sense dubte, la millor manera de debutar al món de la música. Un primer èxit al qual seguiran molts més. No perdeu de vista a Òscar Montoya, perquè donarà molt que parlar.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat