CICLE MUSICAL KM0 | La música torna als carrers en un cicle de concerts a Salt i Girona

Del 4 d'abril al 14 de maig 2022 KM0 SALT GIRONA

El cicle vol ser una mostra d’alguns dels nous talents de les Comarques Gironines com Die Krögers, Me and my mulon, Hatxe Music, Micos i Koalas i GRABU. També comptarà amb la producció tècnica i sonorització dels alumnes del cicle formatiu de Grau MItjà d’ETECAM

El passat 2021 amb l’arribada de la primavera vam encetar una nova iniciativa musical de Casa de la Música i ETECAM que volia recuperar el pols musical als carrers. Després d’un temps de gran complexitat a l’hora de fer música en directe, calia pensar en noves propostes que tornessin la música a l’espai públic. Aquest va ser el naixement del cicle KM0, un cicle que després de la bona acollida de la primera edició, hem mantingut i ampliat aquest 2022.

Enguany seguim conservant la ubicació inicial de l’any passat, el passeig Ciutat de Girona de Salt, però estrenem dues noves ubicacions: La plaça del vi de Girona, on comptem amb la col.laboració del festival Strenes i de l’ajuntament de Girona i també la Fira de Foodtrucks de Salt, a l’era de Cal Cigarro, on comptem amb la col.laboració de l’Ajuntament de Salt i Multi-Art Produccions.

08/04/2022 HATXE MÚSIC a les 19.30h a la Plaça del Vi, dins el festival Strenes

09/04/2022 GRABU a les 19.30h a la Plaça del Vi, dins el festival Strenes

30/04/2022 DIE KRÖGERS a les 12h a l'Era de cal Cigarro, dins el Foodtruck Market & Co de Salt

07/05/2022 ME AND MY MULON a les 12h al Passeig Ciutat de Girona, Salt

14/05/2022 MICOS I KOALAS a les 12h al Passeig Ciutat de Girona, Salt

El cicle KM0 és una oportunitat sorgida de la convocatòria d’ajuts a la creació de Cases de la Música que ens serveix per a descobrir nous artistes de casa nostra. Tots els concerts son gratuïts.

A la vegada és un cicle que te voluntat formativa: els alumnes de Grau Mitjà d’ETECAM (imatge i so), conjuntament amb els professors d’aquest centre de Formació Professional seran els encarregats de desenvolupar tota la producció tècnica del cicle: des de la preproducció fins a la sonorització de l’esdeveniment.

Una combinació d’artistes emergents i futurs tècnics per portar la música als carrers de la ciutat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat