L'escola ETECAM obre inscripcions per a la Jornada de Portes Obertes 2021

16 de març de 2021 GIRONA

La jornada virtual tindrà lloc el pròxim 24 de març de les 18h a les 20h, en horari partit per als dos graus

L'escola també oferirà la oportunitat de fer visites presencials el pròxim 17 d'abril a partir de les 10h del matíL’escola de Formació Professional ETECAM farà una Jornada de Portes Obertes Online el pròxim 24 de març a través de l’aplicació ZOOM de 18h a 20h, partida en dues sessions: la primera per a Grau Mitjà de Vídeo, So i DJ (de 18h a 19h) i la segona per a Grau Superior de So per a Espectacles i Concerts (de 19h a 20h).

La sessió on-line serà amb el director de l’escola Pep Barrachina, que ens ensenyarà les instal·lacions i resoldrà tots els dubtes dels assistents, per fer-nos una idea dels continguts que es treballen en els diferents cursos de formació professional que s’imparteixen.

També es realitzarà una jornada de portes obertes presencial amb cita prèvia el pròxim 17 d’abril a partir de les 10h del matí.

És necessari fer inscripció prèvia al formulari. Places limitades.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat