ART EN FEMENÍ A L’HOSPITALET amb LA OTRA a la SALA SALAMANDRA

del 9 al 31 de març 2021 ART EN FEMENÍ - L'HOSPITALET LA OTRA Sala SalamandraDijous 18 març

Igualtat / Dia de la Dona
L’Hospitalet celebra el Dia Internacional de la Dona amb el lema “Som essencials”.
Diverses activitats en petit format, seguint les mesures de seguretat, donaran visibilitat durant tot el mes a les reivindicacions del Dia de la Dona a L’Hospitalet.

A causa de la pandèmia, la majoria d’actes es podran seguir a distància, via xarxes, com ara la lectura del Manifest del Dia de la Dona, que es podrà veure a www.lhdigital.cat i al Facebook @LHAjuntament.

Com a novetat, destaca l’activitat Dones, llum i ciutat LH, una intervenció artística on dones artistes i arquitectes pintaran caixes d’enllumenat de l’espai públic El proper dilluns 8 de març es commemora el Dia de la Dona, i a L’Hospitalet, l’Ajuntament i les entitats de dones han organitzat un ampli programa d’activitats que es desenvolupa sota el lema “Som essencials”. S’han programat actes al llarg de tot el mes en petit format i amb cita prèvia, per seguir les normes de seguretat davant la pandèmia, i altres que es podran seguir per diferents plataformes virtuals.

El programa del Dia de la Dona a L’H compta amb una graella d’activitats amb la participació de diferents àrees municipals coordinades per la Regidoria d’Igualtat i LGTBI i les entitats de dones de L’Hospitalet.
El mateix dia 8 obrirà l’exposició “Art en femení”, que organitza des de fa 21 anys la Regidoria de Joventut en col·laboració amb els centres de secundària de la ciutat i enguany també amb el col·lectiu Bruixes.

Dijous, 18 de març, es podrà gaudir el concert de LA OTRA en directe a la SALA SALAMANDRA i online a les 19:30 h AL CANAL DE VIMEO DE CASES DE LA MÚSICA.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat