Nunu Garcia Duran estrena 'L'Eco de la Cova' de la mà de CM Records

26 de febrer de 2021 XARXA

Nunu Garcia Duran estrena 'L'Eco de la Cova' de la mà de CM Records

La cantant terrassenca llença el divendres dia 5 'L'Eco de la Cova' (CM Records, 2021) on ha musicat poemes de la poetessa Anna Fernández


Entrar en l'univers de la poesia a través de la música és el nou format on la Nunu ha decidit posar l’energia per aquest projecte.

Cantant i cantautora, fa anys que trepitja els escenaris amb diverses formacions. Normalment solia fer-ho a duo amb 'Black Coffee' o a trio, amb 'Panela', experimentant amb versions dels clàssics del jazz, la bossa nova, el pop-rock i el soul. També participa en la gira de presentació de 'L'Hora Viscuda' de Llongue com a cantant, percussionista i corista.

Fa un any, en rebre la beca d’ajuts a la creació de les Cases de la Música de Terrassa juntament amb l'SGAE. Un nou univers va obrir-se per ella, motivant-la a musicar poesia com a compositora. En concret, alguns dels poemes del poemari ‘Cova’ de la poetessa egarenca Anna Fernández; portant-los després a un espectacle multidisciplinar amb il·lustració (Judith con H), poesia (Anna Fernández) i música (Nunu) en directe.

Fruit de tot aquest procés creatiu compartit, neix el projecte de micromecenatge, a través de Verkami, ‘L’Eco de la Cova’ per posar en un EP vuit dels poemes de ‘Cova’ musicats. Aquest treball, que sortirà a la llum el dia 5 de març de 2021 s’ha enregistrat a Olivera estudi amb en Vic Moliner i en Pau Brugada a la producció, enregistrament i mescla.

Part de les músiques podran escoltar-se al nou espectacle de l’Anna Fernández, la Judith con H i la Nunu: INTEMPÈRIE, que es presentarà a l’edició 2021 del Barnasants el dia 28 de març i també al casal de Perpinyà el dia 10 d’abril. Pel directe del disc la Nunu jugarà amb noves sonoritats incloent pedal de loop i experimentant amb aquest nou llenguatge.  La presentació oficial del disc ‘l’Eco de la Cova’ serà el dia 17 d’abril a El Vapor, Casa de la Música de Terrassa. 

Fotografia: Elena Pastor

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat