Relat presenta el videoclip “En ruta”

23 de febrer de 2021 XARXA

Es tracta de la segona cara de les #TinySessions, sessions elaborades gràcies al programa de Suport a la Creació

La banda garrotxina va ser Grup Cases de la Música 2019

Després de la publicació de la càpsula “Viu-la”, ara Relat completa el cicle #TinySessions amb el videoclip “En Ruta”, una cançó que també s’inclou dins el seu primer disc d’estudi “Contratemps” (RGB Suports, 2020).

Seguint l’estètica de les reconegudes NPR Music Tiny Desk, el grup de reggae i dub ha emmarcat l’enregistrament del clip en una sala biblioteca, amb lleixes plenes de llibres de fons, i on la música en viu i l’energia entre els components del grup són els principals protagonistes. Aquesta segona càpsula també compta amb la col·laboració de la cantant gironina Genni Knows que, aquesta vegada, forma part dels cors de la cançó.

Grup Cases de la Música 2019

Relat ha aconseguit diferents ajudes de programa de Suport a la Creació durant els darrers tres anys, entre les que destaquen la d’Enregistrament a Estudi, la participació a l’escenari Cases de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i, la darrera, la gravació de dues Càpsules Audiovisuals.

A més, el 2019 va ser seleccionat Grup Cases de la Música en el marc del Suport a la Creació, un projecte que suposa un esglaó superior als programes bàsics i que permet als grups impulsar i encertar amb els passos més importants de la seva carrera musical. A més d’ajudar-los amb la recerca de determinades sortides professionals. Un impuls a nivell nacional que ja han rebut altres propostes com Tribade (2018) i Anabel Lee (2020).

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat