El Corçà Music portarà les actuacions de Beth, Lluís Gavaldà i David Carabén

19 de febrer de 2021 XARXA

Inicialment estava programat pel primer trimestredel 2021, (Gener- Febrer - Març) però l’evolució dela pandèmia, amb les mesures actuals, ha obligat a posposar-ne el seu inici, que finalment, serà el mesde febrer.

El CORÇÀ MUSIC comptarà amb les actuacions dela Beth el dia 27 de febrer, Lluís Gavaldà acompanyat per Joan Pau Chaves al piano el 20 de març, i David Carabén de (Mishima) el 24 d’abril. Les entrades estaran a la venda a partir del 25 degener a les 10h. Els habitants de Corçà podenadquirir les entrades al Punt de Trobada de Corçàper 12€ (tarifa reduïda), també es poden comprar a través de la web d’RGB per 15€, i el diadel concert es vendran a guixeta a 18€. A més a més, hi ha l’opció de comprar abonamentspels tres concerts, de 30€ pels habitants de Corçà ide 40€ per la resta de públic, aquests també espoden adquirir a través del portal web d’RGB.

Els concerts, sota la marca de #culturasegura, comptaran amb totes les mesures actuals per a laprevenció del contagi de la COVID-19. L’ús de mascareta serà obligatori durant tot el concert,l’aforament serà del 50% amb les distància deseguretat pertinents, i es facilitarà gel hidroalcohòlica l’entrada per la neteja de mans. Les entrades adquirides serviran com a salvo conduït per als espectadors que ho necessitin.

BETH

Es tracta d’uns dels retorns a la música més esperats i especials d’aquest any. Desprésde set anys de silenci, l’artista de Súria (Bages) ha tornat al panorama musical per encisar-nos de nou amb la seva màgia. Arriba a Corçà per a fer la pre-estrena del seu nou treball discogràfic abans de la presentació oficial a terres Gironines el 18 d’abril alTeatre de Bescanó.

LLUÍS GAVALDÀ I JOAN PAU CHAVES

El cantant i el teclista de ELS PETS, s’uneixen per despullar les cançons de ELS PETS adaptant-se als nous espais, esperant que passi tot i puguin reprendre de nou la seva giraque va quedar estroncada arrel de la pandèmia, on fan un viatge a través de les cançonsde tota la seva trajectòria musical amb els seu hits més rellevants per ordre cronològics dels més actuals als més antics.

DAVID CARABÉN

David Carabén, guitarra, veu i principal compositor de Mishima, ha escrit un grapat decançons de caire literari. Com a excepció al bell mig de la gira, que durant vint anys ha estat la seva banda, ens regala un repàs en format íntim per cançons que habitualmentno formen part del seu repertori de directe, poemes de Joan Vinyoli musicats per l’ocasió iadaptacions al català d’alguns dels seus referents.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat