El disc ‘La Clika i amigues’ és un dels treballs discogràfics nominats als Premis Enderrock 2021

18 de febrer de 2021 XARXA

Engega la segona ronda de votació popular dels Premis Enderrock 2021: ja pots triar els teus discs preferits fins el proper diumenge 28 de febrer

L’àlbum de ‘La Clika i amigues’ està nominat a la categoria de “Millor disc per a públic familiar 2020

Un any més, els Premis Enderrock tornen a escena, presentant a tots els nominats que han passat ja a la segona ronda de votacions del públic. Fins el proper diumenge 28 de febrer, podrem seleccionar els nostres candidats en les diferents categories establertes. A més, aquesta serà una edició molt especial per nosaltres, ja que el disc ‘La Clika i Amigues’ ha estat un dels seleccionats, estant nominat a la categoria “Millor disc per a públic familiar 2020”.

No serà fins el proper 8 d’abril quan coneixerem els noms dels guanyadors d’aquests Premis Enderrock 2021 - XXIII Premis de la Música Catalana, en una gala que es celebrarà a l'Auditori de Girona.

Què és La Clika?

Va ser el darrer 13 de novembre quan la cantata de La Clika, projecte organitzat per la xarxa de les Cases de la Música, publicava un doble CD (en format físic i digital) amb les 11 cançons del seu repertori. Un àlbum al qual es van aliar la banda de La Clika amb nombrosos artistes i bandes de nivell, com El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, Auxili, Roba Estesa, Doctor Prats, Gertrudis, Xiula, Ebri Knight, Jazzwoman, Joan Colomo, Rita Payés i Gessamí Boada. Uns temes que, paral·lelament, van ser interpretats, en el format propi de la cantata, per la coral infantil Amics de la Unió de Granollers. Les cançons i coreografies destaquen per tractar temes d’actualitat - com el bullying, el gènere o l’amistat -, i difondre valors de solidaritat, comunitat i diversitat pels infants de 7 i 8 anys.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat