Relat presenta el videoclip de “Viu-la” en un acústic enregistrat gràcies al Programa de Suport a la Creació

5 de febrer de 2021 XARXA

La banda garrotxina va ser Grup Cases de la Música 2019

El clip s’inspira amb les reconegudes sessions NPR Music Tiny Desk, i compta amb la col·laboració de la cantant Genni Knows

Un acústic minimalista en una habitació petita, davant d’un escriptori ple de llibres, i amb sis músics tocant en directe. Al més pur estil de les sessions musicals del NPR Music Tiny Desk, el grup Relat presenta el videoclip de “Viu-la”, una càpsula audiovisual enregistrada gràcies a aquesta ajuda del Programa de Suport a la Creació.

Es tracta de la primera de les dues ‘Tiny Sessions’ que la banda garrotxina presentarà en els pròxims mesos, i compta amb la col·laboració de la cantant gironina Genni Knows, una de les veus de la Black Music Big Band.

“Viu-la” és una de les cançons del primer disc de Relat “Contratemps” (RGB Suports, 2020), produït i gravat a la Panchita Records amb Chalart58, un treball que va més enllà del reggae i del dub, combinant-ho amb músiques urbanes i cuidant amb molta sensibilitat el missatge de les cançons.

Grup Cases de la Música 2019

Relat ha aconseguit diferents ajudes de programa de Suport a la Creació durant els darrers tres anys, entre les que destaquen la d’Enregistrament a Estudi, la participació a l’escenari Cases de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i, la darrera, la gravació de dues Càpsules Audiovisuals.

A més, el 2019 va ser seleccionat Grup Cases de la Música en el marc del Suport a la Creació, un projecte que suposa un esglaó superior als programes bàsics i que permet als grups impulsar i encertar amb els passos més importants de la seva carrera musical. A més d’ajudar-los amb la recerca de determinades sortides professionals. Un impuls a nivell nacional que ja han rebut altres propostes com Tribade (2018) i Anabel Lee (2020).

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat