HOSPISONA 21 · Banda Guanyadora HABLA DE MÍ EN PRESENTE

21 Gener 2021 XARXA

GUANYADOR HOSPISONA 2021


HABLA DE MÍ EN PRESENTELa banda de techno-rumba nascuda a Berlín i fincada a L’Hospitalet s’ha proclamat guanyadora de la 14ena edició de l’Hospisona en una competida final celebrada a la Sala Salamandra de L’Hospitalet.
Aquest guardó els suposarà un premi en metàl·lic de 3.500€ i una beca d’acompanyament de les Cases de la Música. Aquesta beca inclou: enregistrament en estudi, producció de directe, producció d’una càpsula audiovisual i assessorament en aspectes com estratègia de comunicació, introducció al mercat musical, mercat digital…
Una final que a causa de les restriccions originades per la pandèmia de la COVID-19 s'ha fet sense públic i en streaming a través de les webs de hospisona.cat i casadelamusica.cat. En un format televisiu i que estarà publicat perquè tothom pugui accedir i veure’l en diferit.

Alma de Pato, Mariana També, 186 i Habla de mi en Presente han estat les quatre bandes que han disputat la final d’aquest concurs que organitzen la Casa de la Música de L’Hospitalet i l’Oficina Jove de L’Ajuntament de L’Hospitalet. Un concert a quatre que ha complicat molt el treball del jurat. Aquesta edició ha estat, segurament, la que més propostes de qualitat ha rebut i la final ha estat un reflex d’aquest nivell musical.

Habla de mi en Presente
es defineixen com a grup de technorumba, fan música per fer-nos ballar a totes, encarnant el patró boyband per poder subvertir-ho des de dins i alinear-se amb les noves sensibilitats que compartim els humans.

Alma de Pato
és un cocktail tropical mediterrani d’essència rumbera amb frescos matisos florals de samba, reggae, swing o funk, que somriu, sona que alimenta i es balla disfrutón. El seu objectiu és portar l’alegria a tots els escenaris.

Mariana També
després d'una imposada pausa reflexiva, ens obre les portes a una intimitat feta d’enyorança, amors agitats i inquiets somnis. Lletres profundes amb sons experimentals, una fresca combinació per convidar-nos a un nou panorama innovador.

186
Col·lectiu de Hip Hop que des de el 2019 porten als escenaris els seus temes amb sons que van des de l’Afrotrap, BoomBap, Trap fins al Grime. El futur de l’escena passa per ells.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat