Ja pots presentar la teva proposta artística per la propera edició del Mercat de Música Viva de Vic

26 de gener de 2021 XARXA

Fins el proper 31 de març, està oberta la convocatòria artística per participar a la 33a edició del MMVV, que es celebrarà del 15 al 18 de setembre de 2021

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) ja ha obert la seva convocatòria artística a artistes i bandes que vulguin actuar en la 33a edició d’una de les fires professionals més representatives de Catalunya. D’aquesta manera, totes les formacions interessades, tindran fins el proper 31 de març per presentar les seves propostes musicals.

Com es realitzarà la selecció de les propostes musicals?

D’entre totes les propostes presentades, la direcció artística escollirà un total de 60 projectes, basant-se en diferents criteris de selecció, que són els següents:

- Es prioritzarà que la formació musical estrene un espectacle o disc nou.

- Es valorarà la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de la formació.

- Es valorarà la solidesa de l’empresa de management que acompanya la formació.

- Es valorarà el potencial de venda, viabilitat econòmica i tècnica.

- Es valorarà l’explicació dels objectius del projecte i la importància del seu pas pel MMVV per aconseguir-los en la seva totalitat o en part d’ella.

- Es poden presentar propostes de tots els estils i gèneres musicals, menys de la música clàssica.

En tot cas, serà la direcció artística qui decidirà quin format és el més òptim per cada proposta. Aquests formats son els següents: la programació MV, dirigida als professionals, que té com a objectius promoure la contractació; i la programació del Festival, pensada pel públic i amb un esperit més lúdic. En quant als concerts de cadascuna d’aquestes línies: els de la primera d’elles, tindran lloc de dimecres a divendres i es concentraran als escenaris de L’Atlàntida i de la Jazz Cava; mentres que els de la segona, els trobarem a la Plaça Major i El Sucre.

Tots aquells interessats en presentar la seva proposta artística, han d’omplir el formulari d’inscripció, ubicat a la pàgina web del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV)

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat