T’Embolica la Troca presenta el seu àlbum ‘Aire, Terra, Mar’, sota el segell de Cases de la Música

22 de gener de 2021 XARXA

T’Embolica la Troca és aquí de nou, per presentar el seu nou àlbum ‘Aire, Terra, Mar’, que arriba una setmana després del que fos el seu primer single homònim: des d’avui 22 de gener, disponible a totes les plataformes digitals

‘Aire, Terra, Mar’, el nou treball de T’Embolica la Troca, ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música (CM Records)

“T’Embolica la Troca: folk per pensar!”. Aquest és el lema de la formació musical, que està de tornada, ara sí que sí, amb el seu nou àlbum d’estudi, ‘Aire, terra, mar’, del que ja van presentar el seu primer single homònim el darrer 15 de gener. Tot allò, sota el segell de Cases de la Música. Precisament des d’avui divendres 22 de gener, podríem trobar aquest nou treball discogràfic a totes les plataformes digitals.

Després de l’arribada del seu treball debut, ‘Toca la troca’, T’embolica la troca torna amb un segon àlbum, al qual mantenen la seva essència més pura, que els porta a parlar de temes diversos, de les seves experiències personals, dels seus sentiments, de l’entorn que els rodeja. Tot allò des d’un punt de vista analític i reflexiu. És precisament aquest el poder de la música: transmetre i fer-te reflexionar.

L’estil de T’Embolica la Troca, balla a través de melodies folk, a la vegada que recullen les influències i particularitats de cadascun dels membres, fent de les seves composicions, peces úniques, amb un segell inigualable. I així ens ho asseguren: “tots composem cançons, i d'aquí la riquesa i la pluralitat de les nostres músiques i lletres. Això ens permet generar de manera continuada nous temes, nous projectes. Com una troca que tibant del fil es va descabdellant sorgint totes les idees, projectes, músiques”.

En definitiva, “Aire, Terra, Mar” és un treball personal, a la par que positiu. Un treball que convida a la reflexió, al més pure ritme folk. Un treball potent, cridat a convertir-se en un dels nostres indispensables.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat