Sala L’H - TORNA LA MÚSICA A LES SALES

del 9 al 30 de desembre 2020 L'HOSPITALET

En resposta a aquests temps de pandèmia on la música en viu fa vuit mesos que està paralitzada i la situació de les sales de concerts és crítica, des de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya, neix la necessitat de plantejar una proposta de circuit musical a les sales de música en viu de L’Hospitalet per pal·liar aquesta situació..

És per això que l’ASACC, en col·laboració amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, presentem un projecte per fer tornar la música a les sales. Les sales de concerts són equipaments culturals importantíssims en el teixit cultural de la música, una peça clau pel creixement dels artistes i el desenvolupament de les seves carreres, son també espais de molta fragilitat i que arribats a aquest moment estan patint per la seva supervivència.

L’Hospitalet té un teixit de sales amb una dilatada trajectòria que han funcionat activament convertint-se no només en referent de programació sinó quelcom remarcable dins de l’anàlisi prèvia al projecte del Districte Cultural, una fortalesa cultural de la ciutat des de l’àmbit privat, que ha enriquit amb una voluntat de servei públic.

Per tot això, neix el projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat