ALIANÇA THE BASS VALLEY - XARXA DE CASES DE LA MÚSICA

26 d'octubre de 2020XARXA


The Bass Valley i la xarxa de cases de la música de Catalunya segellen una aliança per maximitzar la difusió de la música en el seu sentit més ampli. La xarxa de cases de la música de Catalunya és un projecte sociocultural en xarxa, amb més de quinze anys de vida, que té com a objectius primordials promoure la formació, la creació, l'exhibició i la difusió de la música popular i moderna a tot Catalunya , a més de complementar les infraestructures municipals mitjançant l'organització d'activitats dirigides tant als artistes i als creadors, com a el públic en general.

The Bass Valley és una escola de producció musical i so amb seu principal al districte cultural de L'hospitalet de Llobregat, orientada a la igualment a la formació, difusió i exhibició de la música electrònica en el sentit més ampli i en tots els seus vessants i estils. Per les seves aules i estudis han passat ja més de mil alumnes de diferents procedències, tant nacionals com internacionals.

En els últims mesos ia causa de l'Covid.19, The Bass Valley ha accelerat la seva transformació digital, creant una plataforma disruptiva per a la formació en línia, en format Campus, que permet als alumnes accedir a formació de primer nivell de forma asíncrona i universal, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, però mantenint la proximitat dels professors i creant una comunitat de músics i productors que es retroalimenta i permet ampliar els horitzons de creació entre els mateixos alumnes. El primer fruit d'aquesta aliança és el lliurament d'un curs completament gratuït per als usuaris de la xarxa de cases de la música titulat "creació de bases Trap" i de producció conjunta en què, de manera detallada, s'expliquen els fonaments teòrics i pràctics parell la creació de bases rítmiques orientades a la producció d'un gènere que està tenint molt bona acollida entre els creadors musicals en els últims temps, així com integrant-se i barrejant-se amb altres gèneres populars més tradicionals com el Pop, el Rock o molts altres.

En les properes setmanes, els usuaris de la xarxa de cases de la música de Catalunya rebran nous avantatges en forma de descomptes per estudiar a The Bass Valley en tota la gamma de cursos disponibles, tant en el Diploma complet com en els cursos específics (Ableton , Arturia, Elektron, etc.), en el marc de la col·laboració establerta entre ambdues entitats, així com importants descomptes en els serveis d'estudi professionals o en les turorías personalitzades i mentoring que són una de les senyes d'identitat de The Bass Valley.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat