AMULET I PRODUCCIONS BLAU COMENCEN A TREBALLAR JUNTS

14 d'octubre de 2020 XARXA

Amulet comença a treballar mà a mà amb el segell discogràfic mallorquí Produccions Blau

Des de Cases de la Música Records ha estat un plaer haver col·laborat amb l’artista, amb el qual vam editar el seu àlbum debut ‘En Clau de Son’

L’artista mallorquí Amulet arrenca el seu treball amb el segell discogràfic Produccions Blau. D’aquesta manera, el cantautor dona un pas al front i comença una nova etapa a la seva imparable i ascendent carrera musical.

Des de Cases de la Música estem orgullosos de que Amulet hagi donat aquest pas i, per suposat, d’haver col·laborat amb ell durant mesos. I és que conjuntament vam editar i publicar el seu single “Tenda, Rondalles i Vi” i el seu àlbum debut ‘En clau de son’ (que va sortir el darrer mes de novembre). Un treball en clau de folk, que ens recorda a bandes i artistes com The Passenger, Mumford & Son, Joan Miquel Oliver o Biel Majoral, però amb una essència i personalitat diferents, més bé d’aquesta banda del Mediterrani.

Coneixent a Amulet gràcies a ‘En Clau de Son’

Reflexió, introspecció, reflexions espontànies. Aquestes cinc cançons son el resum perfecte de tot allò, de tot el que és Amulet. O Toni. Perquè la frontera entre els dos està ja molt diluïda. On termina un i comença l’altre? I és que totes i cadascuna d’elles, des de la primera “Full en blanc” fins l'última “Tenda, rondalles i vi”, s’han anant convertint en una part íntegra de l’artista. Un viatge iniciàtic que ens permetrà conèixer-lo, descobrir-lo.

‘En clau de son’ és una col·lecció de cançons que neixen de l’experiència que ha tingut el propi Amulet com a músic. És un recull de temes que l’han estat acompanyant des de fa anys. Recull de temes que l’han fet evolucionar personal i professionalment. Tot un camí que va començar a prendre forma el gener de 2019 i va arribar a la seva fi l’octubre del mateix any. Tot allò acompanyat per grans músics, com Gaspar Oliver a la bateria, Pere Joan Company a la guitarra elèctrica, Paula Ruiz al violí i Miquel Bennàssar al baix elèctric. O l’artista Sandra Bautista, amb qui col·labora al tema “En clau de son”. A més dels professionals Pau Foma en tot el que respecta a la fotografia, i Arnau Fernández, encarregat del disseny d’aquest disc.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat