Malas costumbres publica el seu primer àlbum, 'El mismo rincón'

14 de juny de 2024 CM RECORDSMANRESA

Malas Costumbres, la banda nascuda a Moià l'any 2021, llença el seu primer àlbum: ‘El mismo rincón’.

Formada per Iván Bruzzoni (veu i guitarra), Marc Valldeoriola (guitarra, teclat i cors), David Trillo (baix, veu i cors) i Pablo Villamarín (bateria i cors), la formació va començar com un hobby i ha acabat prenent forma de banda de garatge.

La mescla del pop-rock rioplatense i europeu és el que li dona el toc original a una banda que ofereix una àmplia varietat d'estils derivats del pop i el rock i que busca donar la millor experiència al públic alhora que ells mateixos en gaudeixen sobre l'escenari.


Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat