"COMPLICADA", nou videoclip de AL·LÈRGIQUES AL POL·LEN

28 de maig de 2024 L'HOSPITALET

"Al·lèrgiques al Pol·len reivindiquen que ser complicada és fantàstic" al nou clip que van estrenar recentment gràcies a l'ajuda Videoclip del Programa de Suport a la Creació 2024 de Cases de la Música.

COMPLICADA
'Complicada' és el segon avançament de què serà el nou disc d'Al·lèrgiques al Pol·len, on les guitarres i la bateria segueixen al centre, aquesta vegada amb la producció amb tàndem dels Cala Vento i Joana Subirats, guitarrista i compositora d'Al·lèrgiques. També hi ha posat el seu art Joan Borràs, productor de confiança amb qui havien gravat els seus dos anteriors discs, i que aquest cop ha fet el mix, fent que aquesta combinació trobi el punt ideal entre un hit pop i una textura més roquera.

Qui són AL·LÈRGIQUES AL POL·LEN?
Al·lèrgiques al Pol·len és un grup català de música pop format a principis de l'any 2020 per sis joves nascudes a la Vila de Gràcia. "No vull jugar més al teu joc, pujo a l’escenari, soc l’estrella del pop..." La volta d'una de les cançons més escoltades del seu últim disc "Crits, cants, baralles", defineix a la perfecció la filosofia que aquesta girl band del barri de Gràcia seguirà per a continuar transformant-se aquest 2024: recuperar la veu i els espais que la indústria mainstream històricament ha pres a les artistes..

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat