Amulet, Mayormente Soleado i Meli Perea són les formacions que participaran al Mercat de Música Viva de Vic

18 de març de 2024 XARXA

Cases de la Música i el Mercat de Música Viva de Vic tornen a unir forces en aquesta nova edició, becant a aquests artistes que, a banda de formar part del cartell del mercat, també gaudiran d’un programa d’acompanyament professional

Va ser el darrer 17 de desembre quan vam tancar la convocatòria d’aquesta nova edició amb més de 590 inscripcions rebudes.

El passat 16 d'octubre obríem la nova convocatòria del nostre Programa de Suport a la Creació, dirigida a formacions musicals novelles i emergents de Catalunya. Un seguit d'ajudes que van continuar en la línia d'altres edicions, en recolzar novament l'àmbit de la creació i dirigint la seva atenció a diferents línies d'actuació com la composició, que rep l'ajuda de la SGAE; l'enregistrament en estudi; la producció de directes; la creació de videoclips; o l'oportunitat d'actuar en els escenaris Cases de la Música al Mercat de Música Viva de Vic, i al circuit off de la Fira Mediterrània de Manresa. A més a més, es va seleccionar un artista o formació com a grup incubadora de les Cases de la Música.

Aquesta convocatòria, que es va tancar el 17 de desembre amb 409 sol·licituds rebudes per a l'escenari del mercat, ja té tots els artistes i bandes seleccionats. Mancant saber qui serà el cap de cartell, avui descobrim les formacions musicals que actuaran al Mercat de Música Viva de Vic. Tal és així que Amulet, Mayormente Soleado i Meli Perea seran les formacions que formaran part del cartell d’aquesta edició, a banda de gaudir d’un programa d’acompanyament professional dintre d’una de les fires musicals importants de Catalunya.

En què consisteix aquest programa?

El Programa de Suport a la Creació s’ha convertit en un dels elements principals d’activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament a tot el territori català. Més de 700 formacions musicals s’han inscrit a les darreres convocatòries i grups com ara la Sra.Tomasa, Ginestà, Tribade, Maruja Limón juntament amb artistes com Sara Roy, Suu, Queralt Lahoz,- entre moltes altres-,han gaudit d’aquest programa en edicions anteriors.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat