Mercè Segura és l’artista seleccionada com a Grup Cases de la Música 2024

11 de març de 2024 XARXA

La cantant lleidatana serà la beneficiària aquest 2024 del programa d'incubadora musical de les Cases de la Música

L'artista o banda escollida com a Grup Cases de la Música gaudeix d’un suport que pretén accelerar el creixement de la seva carrera. Així, la cantant lleidatana, que es va estrenar amb el seu primer single, 'WHY EMMA?', i ha repetit amb un recent segon tema, 'RUNNER', es beneficiarà de l'acompanyament de les Cases de la Música en el desenvolupament de la seva proposta artística i en la recerca de sortides professionals per la seva obra, com la d'una agència de booking, d'una discogràfica, la producció del disc i del directe o la planificació d'una gira.

MERCÈ és sinònim de contradicció. Una ànima creativa criada en el pop dels 2000 i l’escola clàssica/contemporània. El risc no li suposa un entrebanc per a crear, sinó que és la seva pròpia eina generativa. Tot i que va debutar fa poc més d’un any, ja és una promesa de la Generació Z amb una dedicació per la reflexió i el concepte que la fan única.

En què consisteix aquest programa?

El Programa de Suport a la Creació s’ha convertit en un dels elements principals de l'activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament a tot el territori català. Més de 700 formacions musicals s’han inscrit a les darreres convocatòries. Així, les principals formacions musicals que s’han vist beneficiades del programa d’incubadora musical són: Boom Boom Fighters (2023), Alba Morena (2022), Sofía Gabanna (2021), Anabel Lee (2020), Relat (2019) i Tribade (2018).

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat