SONOMAV 2024 ::: és un concurs musical de bandes emergents organitzat com a pràctica escolar pels alumnes del cicles de realització d’audiovisuals i espectacles de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals)

Fins dijous 21 de març Concurs musical de l'EMAVSonomav24

Ja podeu participar a la nova edició del ‘SONOMAV 2024’

Tens una banda? Ets solista o tens en marxa un projecte musical?
La primera edició del Sonomav es va dur a terme l’any 2014 a Barcelona i, des de llavors, el concurs ha experimentat un important creixement i millora consecutiva amb l’objectiu de promoure l’exhibició i creació d’artistes joves dins l’àmbit musical català.

SONOMAV és un concurs musical sense ànim de lucre per a artistes emergents, organitzat per alumnes de segon de realització de l’Escola de Mitjans audiovisuals de Barcelona i amb la col·laboració d’alumnes d’il·luminació i so. Els finalistes tindran l’oportunitat de tocar en directe a la gala final a Razzmatazz 2 (C/Pamplona, 88, 08018 - Sant Martí, Barcelona) el dia 2 de maig. A més, podràs guanyar premis com la gravació d’una maqueta o una sessió fotogràfica. Gaudiu el SONOMAV!.

Inscripcions obertes fins a les 24h del 21 de març 2024

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat