Ja és nostre el nou tema d’avançament de Falcon & Firkin, “Amb Tu”

15 de desembre de 2023 XARXA

Una nova cançó molt especial, que ens fa pensar en totes aquestes persones que han marxat, però que et donen la força que necessites

Aquest tema, junt a “Cares i Rialles”, formarà part del imminent disc dels manresans ‘Saint Germain Avenue’, que veurà la llum sota el segell de Cases de la Música

Després de presentar al món sencer la seva primera píndola “Cares i Rielles”, la banda manresana Falcon & Firkin torna amb el seu nou avançament “Amb tu”. Una nova cançó preciosa, que també formarà part del seu imminent disc ‘Saint Germain Avenue’. Una nova cançó que ens trasllada als moments més íntims del seu compositor, al parlar d’aquest moment “quan tanques els ulls per un moment i recordes un ser estimat que ha marxat, però que el sents tan proper que sembla que estigueu junts”. Uns instants que necessites molt i que et donen la seguretat que et cal, per afrontar tots els reptes de la vida. Siguin com siguin de complicats i difícils.

Una petita gran joia musical que ens ha encantat i que ja es troba a totes les plataformes digitals, gràcies al segell discogràfic de Cases de la Música. Una petita gran joia musical que no ens trèiem del cap i que sols és el puntal de tot el que està per arribar. Si no, temps al temps.

Qui són Falcon & Firkin?

Aquest grup d’indie rock manresà va començar la seva marxa a 2007. Precisament, des dels seus inicis van destacar pel seu estil tan personal i únic, que barreja les millors influències britàniques i americanes. Estil que traslladen a les seves pròpies lletres, que s’endinsen en els relats més quotidians, tan dels propis membres del grup, com de la gent que els envolta.

Amb cançons com “27 d’Abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola)”, nascuda arran l'adeu de Pep Guardiola com a entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona; i “Cridem la llibertat”, tema que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama”, el grup va començar a créixer. Va començar a fer-se nom dintre del panorama musical del país.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat