Delaplaça comença el mes de desembre, estrenant el seu senzill d’avançament “FILMIN”

1 de desembre de 2023 XARXA

Al mes de juliol, es va estrenar amb el seu EP de debut ‘Hores’, i ara ens acaba de fer el regal més màgic i especial

Una cançó potent i màgica, que compta amb un beat de Taboo i un videoclip rodat per Cabal Films

Delaplaça tornen a escena després d’haver debutat aquest estiu amb el seu primer treball discogràfic, ‘Hores’. I ho fa amb una nova joia musical, que es troba disponible a totes les plataformes digitals des d’aquest divendres 1 de desembre. Per fi, “FILMIN” és completament nostra. Una cançó íntima i real, que ens mostra la faceta més personal dels artistes i que compta amb un beat potent de Taboo. Sense cap mena de dubte, estem segures, que es convertirà en tot un himne musical.

D’aquesta manera, aquest tema s’alça com el primer avançament del nou i imminent disc del duo, ‘Brillant-la’. A banda d’això, arriba acompanyada d’un videoclip preciós, que ha estat obra i art de Cabal Films. El rap que ens mereixem, el rap que sona al carrer, el rap que traspassa el món musical i també és capaç d’impregnar tot l’audiovisual.

Qui són Delaplaça?

Delaplaça és un grup de música urbana format a inicis del 2023 per Nept1 i Pkaos, ajuntant així les seves dues trajectòries dins de l'escena del rap underground. La seva proposta aglutina diferents estils musicals, que van des del dembow, fins al reggaeton, passant pel boom bap, el drill, l’afrobeat o el R&B. D’aquesta manera, aconsegueixen crear un espectacle enfocat a passar-ho bé, tant a dalt com a baix de l'escenari, sense oblidar-se de l'essència pròpia.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat