XVIII Cicle Blues & Boogie | L'Hospitalet

Del 27 d'octubre al 25 de novembre del 2023 a L'Hospitalet i Barcelona Cicle Blues & Boogie L'HOSPITALET

Un any més es presenta el Cicle Blues & Boogie de L’Hospitalet, consagrat com un dels festivals d’hivern, de música negra, més importants de la geografia nacional.


El Centre Cultural Collblanc Torrassa de l’Hospitalet presenta la divuitena edició del Cicle Blues & Boogie, que se celebrarà entre els mesos d’octubre i desembre d’aquest any.

Ja s’han conegut algun dels noms que apareixeran al cartell, amb una forta presència internacional. Els britànics Mike Vernon, mític productor del llegendari àlbum «John Mayall & Blues Breakers with Eric Clapton», entre un currículum impressionant del millor blues, i Jacke Allen Lynch, amb el seu rockin’ blues explosiu.

Aquesta nova edició, divuitena, ens omplirà de blues, soul i rock’n’roll, del 27 d’octubre al 25 de novembre, amb un cartell on figuraran artistes americans, britànics, catalans i nacionals. A més, comptarem amb exposicions, xerrades, rua Secon Line a l’estil New Orleans i en aquesta edició, incorporarem una jam session setmanal.

De l’altra banda de l’Atlàntic, tindrem la representació dels americans Rob Stone i Gisele Jackson, aquesta última va participar a «l'edició del Covid», amb una actuació magistral, en streaming i sense públic, calia rescatar-la perquè es pugui gaudir al seu total apogeu. La comitiva transnacional acaba amb l’alemany Christian Rannenberg i l’italià Lucca Filastro.
A més, aquesta edició comptarà amb una nodrida representació nacional, concerts al carrer, rues secon line, xerrades, exposicions i jam sessions…
Us deixem una llista de Spotify, amb algunes de les bandes que van participar a l’edició de l’any passat.

Els espais del festival són el Centre Cultural Collblanc Torrassa, Centre Cultural Bellvitge Gornal, Auditori Barrades, Biblioteca Central Tecla Sala, EMMCA i per primer cop el Mizuwari Cocktail Bar, que acollirà les jam sessions. Reserveu la vostra agenda per a una nova edició del Cicle Blues & Boogie.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat