Falcon & Firkin estrena “Cares i rialles”, primer avançament del seu nou àlbum

17 de novembre de 2023 XARXA

Després de sorprendre amb el seu anterior treball discogràfic ‘Cançons Nues’ aquest passat mes de febrer, la banda manresana es disposa a tornar amb més música

Des d’aquest divendres 17 de novembre, es troba en totes les plataformes el primer senzill del seu nou i imminent disc, ‘Saint Germain Avenue’

De nou, Falcon & Firkin ho han tornat a fer. Després d'estrenar el seu últim àlbum 'Cançons Nues' al mes de febrer, arriba el moment de començar a publicar petites píndoles del que serà el pròxim. La banda manresana de pop-rock estrena aquest divendres 17 de novembre, el seu primer senzill d'avançament, "Cares i Rialles".

Una cançó molt especial per la formació, ja que reflecteix el pas dels anys i de com els camins que hem anat triant han marcat el nostre destí i la nostra vida. "Mirant àlbums de fotos i recordant moments passats és quan més ens n'adonem. Deixem enrere moltes oportunitats i s'obren nous horitzons pel futur al costat dels qui més estimem", ens explica amb més detall la mateixa banda.

L'inici d'un nou camí que tot just ara acaba de començar. I és que aquesta és la primera pedra cap al seu nou i imminent treball discogràfic 'Saint Germain Avenue', que veurà la llum a principis de 2024.

Qui són Falcon & Firkin?

Aquest grup d’indie rock manresà va començar la seva marxa a 2007. Precisament, des dels seus inicis van destacar pel seu estil tan personal i únic, que barreja les millors influències britàniques i americanes. Estil que traslladen a les seves pròpies lletres, que s’endinsen en els relats més quotidians, tan dels propis membres del grup, com de la gent que els envolta.

Amb cançons com “27 d’Abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola)”, nascuda arran l'adeu de Pep Guardiola com a entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona; i “Cridem la llibertat”, tema que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama”, el grup va començar a créixer. Va començar a fer-se nom dintre del panorama musical del país.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat