Paula Jim estrena la seva nova potent i necessària cançó, "Fènix”

3 de novembre de 2023 XARXA

Després d’aterrar amb “El Repte”, l’artista bagenca avança el seu nou avançament del seu nou i anhelat EP de debut, ‘Fronts Oberts’

Una nova joia musical, que ha vist la llum gràcies al suport del segell de Cases de la Música

Hi ha artistes que estan destinades a dedicar-se al món de la música. Que li diguin a la Paula Jim, que porta dedicant-se a aquest món d'ençà que té ús de raó. De fet, amb cinc anys va començar els estudis de piano a l'escola de música de Santpedor, tot i que va deixar de formar-se als dotze, davant la impossibilitat de poder ser creativa. Una situació que es va revertir en 2018, quan va ressuscitar artísticament gràcies a formacions com Akelarre, banda de versions de la qual va formar part com a teclista.

Tot i que el gran pas l'acaba de donar ara, encetant el seu projecte musical més personal i més íntim. Ja va mostrar la seva primera peça a finals del setembre amb "El Repte", però ara hi ha tornat a fer amb el segon avançament, "Fènix". Una cançó que ens endinsa en tota una història d'autosuperació, en la qual un flashback en el temps marca l'inici. Però per què millor no escoltar-la? És la millor manera de resoldre tots els dubtes i incerteses. Un cúmul d'emocions i de sons, en la qual barreja sintetitzadors amb sons particulars dels anys 80 amb estil pop actual, amb lletres molt personals i amb molt de sentiment.

D'aquesta manera, ens regala el segon senzill d'avançament del qual serà el seu nou i imminent EP, 'Fronts Oberts'. Un treball discogràfic que ha estat produït i masteritzat per Dani Salat i que veurà la llum dintre de molt poc, sota el segell discogràfic de Cases de la Música.

Qui és Paula Jim?

Paula Jim és una jove cantautora emergent del Bages. Amb tan sols cinc anys ja va començar els estudis de piano a l'escola de música de Santpedor. Arran de la desmotivació per la impossibilitat de creació personal durant les classes i la implantació d'haver de tocar peces que no eren del seu estil, ho va abandonar amb dotze anys.

L'any 2018, gràcies a una trobada amb el que acabaria sent la seva ànima bessona, va ser l'any de la seva resurrecció en l'àmbit artístic i musical. Més endavant, va formar part de diferents grups musicals com a teclista, com per exemple amb Akelarre, un grup de versions. Ara, s'ha atrevit a encetar el seu projecte personal, amb el qual debutarà amb el seu primer EP 'Fronts Oberts' a finals de 2023.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat