TORNA UNA NOVA EDICIÓ DEL LET'S FESTIVAL

L'HOSPITALET L'est Festival2024

LA LUDWIG BAND, JIMENA AMARILLO, EL COLUMPIO ASESINO, LILDAMI I FUJIYA & MIYAGI SÓN ALGUNS DELS PRIMERS ARTISTES CONFIRMATS PEL LET’S 2024

• La 19 edició del Let’s se celebrarà durant els mesos de febrer i març a les quatre sales de concerts de L’Hospitalet: Sala Salamandra, El Pumarejo, Espai Zowie i Sala River.

• El Let’s avança una primera quinzena d’artistes que actuaran a la pròxima edició del festival, entre els quals destaquen artistes consolidats com, Jimena Amarillo o Lildami, però que també compta amb molt talent emergent com Cristina Len, Flora o Lusillón.

• Una data molt especial serà la de El Columpio Asesino, la banda que més vegades ha estat al festival i que aquest any ve per acomiadar-se.

• Aquesta edició, serà la més internacional fins al moment. Els primers confirmats de fora les nostres fronteres són els britànics Fujiya & Miyagi.

• Les entrades ja estan disponibles al web del festival www.letsfestival.cat.
La 19ª edició del Let’s se celebrarà durant els mesos de febrer i març i tornarà a omplir les sales de música en viu de L’Hospitalet de la millor música independent. Entre els primers artistes confirmats per la pròxima edició destaquen noms consolidats com Jimena Amarillo, La Ludwig Band, El Columpio Asesino o Lildami, però també artistes emergents amb gran projecció com Cristina Len, Flora o Lusillón. I, per primera vegada, comptarà també amb alguns noms internacionals com els britànics Fujiya & Miyagi.

Com sempre, la Salamandra serà la sala encarregada d’acollir les propostes que encapçalen la programació del festival. El concert inaugural de la 19a edició del Let’sserà el de la valenciana Jimena Amarillo, que actuarà per segona vegada al festival, però aquest cop ja consagrada com una referent del nou pop estatal i presentant el seu segon disc La pena no es cómoda. Les seves noves cançons amb lletres de pur realisme pop transformen els seus concerts en una amalgama d’emocions i músiques d’allò més diverses. L’artista madrilenya Lusillón obrirà la nit presentant el seu primer disc Pensando mucho y mal, que l’ha posicionat com una de les artistes emergents més a tenir en compte de l’escena pop estatal. La Ludwig Band són ja un dels valors més interessants de l’escena catalana i al Let’s presentaran el seu tercer àlbum Gràcies per venir, que es publica demà i que s’espera que sigui un dels grans discs de la temporada. També actuarà a la Salamandra el mític grup navarrès de post-punk El Columpio Asesino que van ser pioners a l’escena indie estatal barrejant l'electrònica i els sintetitzadors amb sonoritats rock i punk diuen adeu als escenaris amb la seva gira “Amarga Baja”. El raper de Terrassa Lildami actuarà per segona vegada amb banda al Let’s, un format que va estrenar al MMVV sota el nom de Lildami & Bigfriends. Serà un concert especial, no només pel nou format, sinó perquè obrirà la nit Flora, el grup de pop-punk liderat per Mariona Batalla i Scotty DK que acompanyen en directe a Lildami.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat