SDP509 fan un pas al front amb el llançament del seu nou potent EP, ‘Estiuet 23’

11 d'agost de 2023 XARXA

Després de presentar els seus primers senzills "Gelat de crema catalana" i "Platgeta + Tu”, la banda bagenca publica la seva darrera píndola "Hangueig de Revista”

Tres cançons que formen part del seu nou treball discogràfic, que ha vist la llum aquest divendres 11 d’agost sota el segell de Cases de la Música

Van inaugurar l'estiu amb els seus dos primers senzills d'avançament "Gelat de crema catalana" i "Platgeta + Tu". Però és que ara, SDP509 fan un pas al capdavant amb l'arribada del seu nou i potent EP 'Estiuet 23', al qual posa la cloenda l'últim tema, "Hangueig de Revista". La millor manera de tancar aquesta estació de l'any, barrejant aquest cúmul de sensacions i de sonoritats que sonen a pop amb batxata. Un estil inconfusible que donarà omplir al públic de bona vibra i ganes de sortir a divertir-se. Hi posen veu Alti, LluisNo, Burra i PauCru, els quals canten sobre un beat creat i produït per Furki.

Un treball discogràfic que servirà per donar a conèixer als SDP509 i la seva particular manera de viure els estius. Un estiu que comença amb ganes de menjar gelat, anar a la platja, sortir de festa i un llarg etcètera, i que finalitza amb bona vibra, ganes de passar-ho bé i continuar vivint com ho han fet sempre.

Qui són SDP509?

SDP509 és el nom d'una colla d'amics d'Artés (Bages). Amics que van aprofitar els moments del confinament per començar a experimentar amb la música. Va ser, precisament, durant aquest període quan van publicar la seva primera cançó "Res millor", en la qual cantaven els 11 membres de la formació.

L'acollida de "Res millor" va ser tan positiva, que els va impulsar a continuar component fins a arribar a aquest moment. Després d'obtenir l'ajut d'enregistrament en estudi del Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, els d'Artés han gravat el seu primer treball discogràfic, ‘Cubata amb pinya’. Un EP de debut que descobrirem de mica en mica. Concretament, en dues tandes. La primera d’elles arribarà en els pròxims dies amb el descobriment de les tres primeres cançons; mentre que la segona, veurà la llum durant la propera temporada.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat