Joni Canijo ens acosta encara més el seu nou àlbum amb l’arribada del seu senzill "No me siento de aquí”

21 de juliol de 2023 XARXA

“Estamos por el Lalalá”, "Sin billete de vuelta", "Rutina", "Vine" (2023) i "Matajare Viviré" (2020) han estat les primeres cançons en solitari de l'artista i compositor bagenc

Aquestes petites grans píndoles formaran part del primer treball discogràfic del compositor, que portarà per títol ‘Fundamentos’ i veurà la llum aquest mateix estiu

Quan pensàvem que ho havíem escoltat tot, arriba Joni Canijo per demostrar-nos que no, que mai és suficient. Més si parlem del seu projecte en solitari, amb el qual ja ha presentat els seus primers senzills, “Estamos por el Lalalá”, "Sin billete de vuelta", "Rutina", "Vine" (2023) i "Matajare Viviré" (2020). Però és que ara, es suma un nou, “No me siento de aquí”.

Una cançó molt especial, en la qual l'artista i compositor bagenc parla sobre com se sent, sobre com és intentar molts cops continuar amb la teva pròpia visió, sabent que coneixes la solució, la resposta, però que ningú et segueix perquè el teu objectiu i la manera d'entendre les coses és completament diferent. "Que tu ets tu i els altres són els altres, que són diferents visions o punts de vista i el teu cap no ho sap assimilar, però has d'entendre que és igual de vàlid", explica. També parla sobre com està la vida, el món i les situacions actuals. “Podria dir-se que no em sento o que no soc d’aquí. La vida seria més fàcil si tothom fos humil, agraït, lluitador pels seus somnis, alegre, feliç, respectuós i sobretot bones persones. Jo només vull compartir”, afegeix.

Qui és Joni Canijo?

Coneixem a Joni Canijo gràcies al seu treball constant amb la banda bagenca El Quinto Carajillo, amb qui ha aconseguit grans fites: des d’alçar-se guanyadors al "Shout & Play" de la Sala Razzmatazz de Barcelona fins actuar a l’escenari Cases de la Música de la Fira Mediterrània de Manresa a 2019. Sense oblidar-se, per suposat, de la gran actuació de la banda al Rabolagartija 2019, on presentaren el seu àlbum debut ‘Cuando mezclé coñac con café’.

Així i tot, Joni Canijo es prepara ara per arrencar la seva carrera en solitari, la senda del qual anirà en paral·lel a la de El Quinto Carajillo. I ho ha fet amb aquesta primera cançó, amb aquest primer “Matajare Viviré”, però que estem segurs que continuarà de manera imparable. Per què? Per la pròpia capacitat innata de crear de l’artista, que somia amb “poder donar color i llum a lletres més íntimes i personals, aquelles que continuen als calaixos”. Una manera molt particular de contar nous contes, noves vivències, noves històries.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat