Delaplaça debuta amb el seu primer treball discogràfic ‘Hores’

14 de juliol de 2023 XARXA

El duo de música urbana format per Nept1 i Pkaos arrasa amb el seu EP de debut, al qual parlen sobre les seves arrels i els seus orígens

Aquest nou disc ha vist la llum aquest divendres 14 de juliol sota el segell discogràfic de Cases de la Música

Hi ha bandes que comencen el seu camí pisant molt fort, deixant empenta des del principi. Això és el que està passant amb el duo de música urbana Delaplaça, format pels artistes Nept1 i Pkaos. I és que aquest divendres 14 de juliol publiquen el seu EP de debut ‘Hores’. El primer tastet i la millor demostració de qui són en aquests moments. Sense cap mena de dubte, tota una declaració d’intencions, que arriba a ritme de dembow i reaggaeton. Una veritable joia musical formada per tres cançons potents i amb la qual ballar durant tot aquest estiu.

"Delaplaça venim i no ens n'avergonyim, al contrari, sentim orgull dels nostres orígens i creiem que la música ha de continuar transmetent les realitats socials que vivim més enllà dels interessos de les classes dominants". Una essència baix la qual ha nascut aquest EP tan necessari i potent.

Qui són Delaplaça?

Delaplaça és un grup de música urbana format a inicis del 2023 per Nept1 i Pkaos, ajuntant així les seves dues trajectòries dins de l'escena del rap underground. La seva proposta aglutina diferents estils musicals, que van des del dembow, fins al reggaeton, passant pel boom bap, el drill, l’afrobeat o el R&B. D’aquesta manera, aconsegueixen crear un espectacle enfocat a passar-ho bé, tant a dalt com a baix de l'escenari, sense oblidar-se de l'essència pròpia.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat