SDP509 ens regala el seu segon senzill d’avançament “Platgeta + Tu”

14 de juliol de 2023 XARXA

La banda més festiva de tota l’escena catalana ens regala el seu segon tema després de l’arribada de “Gelat de crema catalana”

Una cançó que ja es troba disponible a totes les plataformes digitals i que ha vist la llum sota el segell discogràfic de Cases de la Música

Després d'avançar-nos el seu primer senzill "Gelat de crema catalana", els SDP509 tornen a escena amb el seu nou tema "Platgeta + Tu". Tot un himne estiuenc en la qual, la banda explica com viu aquesta època de l'any tan estimada i necessària. Segona proposta amb la qual ens posen a ballar a ritme de reggaeton amb un toc funk gràcies a la guitarra de Sergi Padilla, mentre ens expliquen una història d'amor.

Dos avançaments increïbles als quals s'unirà un tercer molt aviat, formant part així del nou treball discogràfic de la banda, 'Estiuet 23'. La millor manera de continuar amb aquest estil festiu i estiuenc que ens porten d'ençà que debutaren amb el seu primer EP, 'Cubata amb pinya'.

Qui són SDP509?

SDP509 és el nom d'una colla d'amics d'Artés (Bages). Amics que van aprofitar els moments del confinament per començar a experimentar amb la música. Va ser, precisament, durant aquest període quan van publicar la seva primera cançó "Res millor", en la qual cantaven els 11 membres de la formació.

L'acollida de "Res millor" va ser tan positiva, que els va impulsar a continuar component fins a arribar a aquest moment. Després d'obtenir l'ajut d'enregistrament en estudi del Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, els d'Artés han gravat el seu primer treball discogràfic, ‘Cubata amb pinya’. Un EP de debut que descobrirem de mica en mica. Concretament, en dues tandes. La primera d’elles arribarà en els pròxims dies amb el descobriment de les tres primeres cançons; mentre que la segona, veurà la llum durant la propera temporada.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat