Jan Bonet presenta "It's just a game”, el primer avançament del seu nou i imminent treball discogràfic

7 de juliol de 2023 XARXA

L’artista i compositor manresà signa la seva tornada amb aquest tema, com a primera pinzellada del seu àlbum ‘The Way I Walk’

La cançó està disponible a totes les plataformes digitals des d’aquest divendres 7 de juliol, tot gràcies al segell de Cases de la Música

Jan Bonet signa la seva anhelada tornada, després de debutar amb el seu primer EP 'Limited Edition' (2022), i ho fa amb el primer avançament del seu nou i imminent disc, que portarà per títol 'The Way I Walk'. Des d'aquest divendres 7 de juliol, "It's just a game" ja es troba disponible a totes les plataformes digitals, gràcies també a l'ajuda i acompanyament de Casa de la Música Records.

Una cançó completament esquinçadora, que ens endinsa en la part més obscura i complicada de les addiccions. Una petita pinzellada de tot el que podrem trobar a l'àlbum, que es mou dintre d'aquests ambients, però que, tot i això, també ens mostra l'àmbit més lluminós de la vida. Un tema únic que ha estat gravat, editat i masteritzat a l'estudi Ape Sould de Barcelona pel músic i productor Mös.

Qui és Jan Bonet?

Jan Bonet és un artista manresà, que ha desenvolupat la seva carrera com a guitarrista – formant part aquest 2022 de la banda Strombers i després d'haver estat membre de la banda de David Uclé -, i com a vocalista, encetant el seu projecte més personal en aquests moments en els quals ens trobem. Precisament per aquest motiu, ha unit forces amb el multiinstrumentista i habitual en formacions jazz, Thimotée Kamba (bateria); i Francesc Auguets (baix), de La Mitjanit o Txingao.

Una aliança d'escàndol que ha pres forma en aquest primer EP anomenat 'Limited Edition', que ve acompanyat dels videoclips enregistrats en directe de "Far From Here", "Limited Edition" i "See You In My Dreams".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat