Joni Canijo és imparable i avui estrena el seu nou senzill “Estamos por el Lalalá”

23 de juny de 2023 XARXA

"Sin billete de vuelta", "Rutina", "Vine" (2023) i "Matajare Viviré" (2020) han estat les primeres cançons en solitari de l'artista que, ara, es disposa a fer un pas al capdavant

Aquestes petites grans píndoles formaran part del primer treball discogràfic del compositor, que portarà per títol ‘Fundamentos’ i veurà la llum aquest mateix estiu

En aquest camí preciós que és la música, no ens deixem de sorprendre amb el talent i el bon fer dels artistes que ens envolten. De Joni Canijo ja en sabíem prou, després de veure'l actuar amb la seva banda, El Quinto Carajillo. Però la realitat és que mai es veu prou. Ell s'ha encarregat de demostrar-lo amb les primeres cançons que ha estat publicant amb el seu projecte en solitari, que viatja molt en paral·lel al de la seva formació. Després de debutar amb "Matajare Viviré" (2020), va arribar el torn de "Sin billete de vuelta", "Rutina" i "Vine" (2023). Però ara ha fet un pas al front publicant la seva nova cançó, ideal per celebrar aquesta revetlla de Sant Joan. Ja és nostra aquesta gran joia musical que és "Estamos por el Lalalá".

“Està inspirada en un festival, en aquest cas, el Viñarock, al qual he pogut assistir com a públic en diverses ocasions. De tots els grups que toquen, és gairebé impossible saber-se totes les cançons i normalment només et saps una, que la toquen l'última i damunt el que et saps és taral·larejar el trosset de la tornada”, explica el compositor a les seves xarxes socials. “Aquest tema va per aquestes cançons, aquests moments i aquestes històries que us fan sentir vius”.

Un senzill únic i especial, que a més a més, ha arribat acompanyat d’un videoclip increïble, que també podeu veure ja.

Qui és Joni Canijo?

Coneixem a Joni Canijo gràcies al seu treball constant amb la banda bagenca El Quinto Carajillo, amb qui ha aconseguit grans fites: des d’alçar-se guanyadors al "Shout & Play" de la Sala Razzmatazz de Barcelona fins actuar a l’escenari Cases de la Música de la Fira Mediterrània de Manresa a 2019. Sense oblidar-se, per suposat, de la gran actuació de la banda al Rabolagartija 2019, on presentaren el seu àlbum debut ‘Cuando mezclé coñac con café’.

Així i tot, Joni Canijo es prepara ara per arrencar la seva carrera en solitari, la senda del qual anirà en paral·lel a la de El Quinto Carajillo. I ho ha fet amb aquesta primera cançó, amb aquest primer “Matajare Viviré”, però que estem segurs que continuarà de manera imparable. Per què? Per la pròpia capacitat innata de crear de l’artista, que somia amb “poder donar color i llum a lletres més íntimes i personals, aquelles que continuen als calaixos”. Una manera molt particular de contar nous contes, noves vivències, noves històries.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat