CARAMELO ens regala el seu nou videoclip, "ME DA IGUAL”

24 de maig de 2023 L'HOSPITALET

“ME DA IGUAL” és la nova cançó de CARAMELO

Presenten el nou tema ME DA IGUAL, una declaració d’amor propi, un crit a totes les persones que no paren de dir-te el que has o no has de fer. La nostra generació sent la pressió constant d’avançar, tenir èxit i aconseguir objectius vitals. En realitat estem cansats, hem decidit que ens és igual.
"Me da Igual" és un vídeo que ha vist la llum gràcies al nostre Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, amb el qual la formació va resultar becada.

Qui són Caramelo?
Després d'haver participat en diferents projectes musicals, els músics, a principi de 2020, tornen a la càrrega com a Caramelo.
Caramelo neix al 2020 experimentant amb diferents gèneres musicals fins a donar amb la fórmula perfecta: una sonoritat pròpia que té el pop com a punt de partida;
Amb el ser primer Ep “<3” i amb referents com Alizzz, Amaia o Cariño porten les seves cançons a l’escenari en un format irreverent i molt fresc on es desdibuixen les fronteres entre la banda i el públic.

Caramelo va ser guanyador del concurs Hospisona 2023.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat