COMPTE ens ofereix un segon videoclip, "Fota-li”

15 de maig 2023 L'HOSPITALET

“Fota-li” és la nova cançó de Drill de Compte

Mantenint l'essència que li representa, Compte ofereix un tema de drill agressiu ple de girs i flows diferents, fidel al seu estil i rapeig sec, ens continua deixant clar que és un dels referents del drill català.
Després d'uns mesos sense activitat visible, l'artista encara l'any amb un bon impuls per a tot el que ens presentarà als pròxims mesos.

Deixa't d’excuses i "Fota-li" !!
FOTA-LI és el primer senzill de Compte que treu sota el segell Delirics.
Amb la producció a mans de Mr.Mad, l’artista presenta un altre tema de Drill agressiu amb la veu fosca que el caracteritza i un bombo que explota.
Fota-li és una crida a voler fer el que et vingui degust sense importar el que els altres diguin. Fes-ho i punt, això és el que Compte vol deixar clar al llarg del tema.

"Fota-li" és el segon vídeo que ha vist la llum gràcies també al nostre Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, amb el qual la formació va resultar becada.

Qui és Compte?
Pep Compte més conegut com Compte, és un artista del Penedès amb dos anys de recorregut dintre l’escena musical.
Amb el seu estil agressiu i rapeig sec, Compte és un dels màxims exponents del Drill Català amb un gran repertori de temes dins del gènere.
L’artista enfoca l’any amb varis objectius, un d’ells treure el projecte més gran que ha fet mai de cara a finals d’any.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat