BORJA OLALLA PRESENTA EL SEU PRIMER SINGLE “MY OWN VOICE” SOTA EL SEGELL DE CASES DE LA MÚSICA

14 d'agost de 2020 XARXA

Una cançó de lo més especial que ens mostra la part més personal de l’artista, qui explica una de les situacions més fosques de la seva vida: l’assetjament que va patir a l’escola

L’artista manresà Borja Olalla irromp amb el llançament del seu primer single, que ha vist la llum aquest 14 d’agost sota el segell de Cases de la Música. “My Own Voice” es titola aquesta cançó, disponible a totes les plataformes digitals. Un primer tema que ja s’alça com un dels més intimistes i personals de l’autor.

Què té d’especial aquesta cançó?

Borja Olalla ha narrat en aquest tema una de les parts més fosques de la seva vida: l’assetjament que va patir a la escola quan era petit. Açò és lo que fa que aquest “My Own Voice” sigui tan especial i personal, a més de posar en rellevància una problemàtica molt comú i que s’ha de tallar. “En aquell moment no te n’adones de com això pot marcar la teva vida. Deixes de creure en tu mateix, creus que el que fas no mereix cap mena de respecte, et sents petit”, explica Olalla. Una situació que va arrossegar durant la seva adolescència fins que va descobrir un disc que li va canviar la vida: ‘Hey Ho Let's GO: The Ramones Anthology’. “Des de llavors la música sempre hi ha sigut, ha estat la meva companya en bons i mals moments, en diferents etapes on jo estava allunyat de la música, sempre podia confiar en ella”, afegeix.

Just després van arribar les guitarres i la resta es va desenvolupar de manera molt natural. Amb l’ajuda de Carles Vidal, baixista de la companyia Elèctrica Dharma, Borja Olalla va descobrir tot un món de possibilitats musicals: Miles Davis, Marcus Miller, Jaco Pastorius, Weather Report., Chris Stapleton, Mandolin Orange, Joey Landreth, First Aid Kit, Sheryl Crow, Den Auerbach. Sense oblidar a Sopa de Cabra. Producte de tot açò, va néixer “My Own Voice”, on conflueixen tot tipus de influències americanes, a més de cert regust celta.

“My Own Voice” va estar enregistrada amb el suport de tres grans músics Elena Cullaré, a la flauta, Àuria Iglesias, amb el violí i Marc Badia, a la guitarra i violí. Un equip indisoluble amb el qual també compta en els directes.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat