SDP509 torna per presentar el seu nou senzill, "Tota la nit"

5 de maig de 2023 XARXA

La banda d’Artés signa la seva tornada amb aquesta nova cançó que veu la llum sota el segell discogràfic de Cases de la Música

A més a més, acompanya un videoclip que ha estat possible gràcies al Programa de Suport a la Creació i la beca que van obtenir aquest 2023

La cita anual amb SDP509, la seva desimboltura, la seva particular manera de veure la vida i fer música són ineludibles. Tal és així que, si el passat estiu van sorprendre a tothom amb el seu EP 'Cubata amb pinya' - realitzat gràcies a la beca d'enregistrament en estudi del Programa de Suport a la Creació 2022 -, ara arriba el torn de presentar el seu nou senzill d'avançament, "Tota la nit". Una cançó amb el toc just d'humor, modernisme i personalitat, que ha estat acompanyada d'un videoclip molt casolà, que reflecteix a la perfecció la personalitat de la formació. Una espectacular i divertida píndola que, novament, ha estat possible gràcies a Cases de la Música i la beca de gravació de càpsules audiovisuals que els d'Artés van obtenir.

Qui són SDP509?

SDP509 és el nom d'una colla d'amics d'Artés (Bages). Amics que van aprofitar els moments del confinament per començar a experimentar amb la música. Va ser, precisament, durant aquest període quan van publicar la seva primera cançó "Res millor", en la qual cantaven els 11 membres de la formació.

L'acollida de "Res millor" va ser tan positiva, que els va impulsar a continuar component fins a arribar a aquest moment. Després d'obtenir l'ajut d'enregistrament en estudi del Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, els d'Artés han gravat el seu primer treball discogràfic, ‘Cubata amb pinya’. Un EP de debut que descobrirem de mica en mica. Concretament, en dues tandes. La primera d’elles arribarà en els pròxims dies amb el descobriment de les tres primeres cançons; mentre que la segona, veurà la llum durant la propera temporada.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat