Ardèria presenta Dionís i el refugi, una filosofia mostrada en cançons

28 d'abril de 2023 XARXA

Ardèria presenta Dionís i el refugi, una filosofia mostrada en cançons.

El grup gironí estrenen el seu primer senzill amb la discogràfica CM Records, ja disponible a totes les plataformes digitals.

Gerard i Joel, baixista i cantant connectats des de la infantesa, encapçalen aquest projecte de directe contundent i animat.
L'espectacle es balanceja entre el crit i la força del rock dels anys 80 i el romanticisme del rock dels anys 60. El discurs és personal i intenta relatar els actes i reflexions que pateixen una generació de joves que veu negre el seu futur i lluita per fomentar el benestar i el goig de connectar amb la vida i vetlla per la salut del planeta.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat