Headbug ens regala el seu nou senzill d’avançament, “Gus’ Life”

21 d'abril de 2023 XARXA

"Like Father Like Son" i “Primavera” van ser les dues primeres cançons amb les quals van sorprendre, però és que la banda bagenca continua presentant la seva nova música, sota el segell discogràfic de Cases de la Música

D’aquesta manera, tots aquests temes formaran part de l’imminent i nou treball discogràfic de la formació musical, que veurà la llum molt aviat i portarà per nom ‘Education First’

Va ser a 2017 quan Headbug van començar a transitar aquest camí de la música. Sis anys han passat des d'aquell moment i, just ara, estan més que disposats a continuar presentant totes i cadascuna de les cançons que formaran part del seu nou àlbum 'Education First'. Tal és així, que primer van ser "Like Father Like Son" i "Primavera", però és que ara han fet un pas al capdavant amb el seu tercer senzill d'avançament, "Gus' Life". Una cançó que ha vist la llum aquest divendres 21 d'abril sota el segell discogràfic de Cases de la Música.

La mesura perfecta entre cruesa vocal i lletres que conviden a l'observació i crítica interior. La millor manera de mostrar-nos les primeres pistes del que ens trobarem al seu nou i imminent àlbum. La millor manera de demostrar-li a tothom com és la veritable personalitat dels Headbug com a banda.

Qui són Headbug?

Headbug és una banda explosiva de rock alternatiu, a vegades més melòdic i a vegades més cru, que combina perfectament el posat en escena enèrgic d'una banda de rock amb les convulsions dansaires que evoca la música electrònica. Indiferentment de la predisposició a escoltar aquest estil de música, la crítica sempre ha ressaltat dels nostres directes la sensació de familiaritat i, sobretot, de festa.

Els cosins Torres van fundar la base (Carles – Guitarra, Jordi – Bateria, David – Baixista) al 2017. L'any 2019 es va unir el Lin Hernández a la veu i guitarra rítmica, aportant unes lletres i un estil al grup més cru. Finalment, en 2021, Antonio Cañas va unir-se a la línia amb els seus tons distintius als sintetitzadors i programació de seqüències electròniques.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat