El Sinvergüenza continua incombustible i ens regala "Nadie te podrá parar"

31 de març de 2023 XARXA

Amb aquesta nova cançó, l’Àlex Casanova ens regala una píndola més del seu necessari EP anomenat ‘Cançons Terapèutiques’

Una vegada més, l’artista i compositor al qual vam conèixer per El Quinto Carajillo ha confiat a Casa de la Música Records per publicar la seva nova cançó

Té un concepte molt clar què vol i com. I és que ningú al món com l'Àlex Casanova per saber que la música transcendeix qualsevol mena de circumstància i estat, i que té el poder de sanar a la gent. És per això que no podia ser d'altra manera i que el seu projecte musical en solitari, que viatja en paral·lel al de la seva banda El Quinto Carajillo, havia de girar al voltant d'aquesta idea. Una idea que ja s'ha materialitzat amb les seves anteriors cançons “Para ser feliz”, “A disfrutar”, “Quiérete” i “Amor Perruno”. Una idea que, aquest divendres 31 de març, tindrà una nova dimensió. I és que just publica el seu darrer senzill, que porta per títol "Nadie te podrá parar". És o no és revelador?

Una altra cosa no, però "Nadie te podrá parar" és una invitació formal a la motivació i superació personal. Optimista com ella sola, la cançó ens convida a escoltar i confiar en el nostre propi instint. Un impuls a ser millor persona i que, a més a més, està especialment dedicada als artistes i cantautors Pau Donés - qui fos vocalista de Jarabe de Palo -, i El Canijo de Jerez.

Qui és El Sinvergüenza?

El Sinvergüenza és l'alter ego de l'Àlex Casanovas, un psicòleg, músic i percussionista de la banda bagenca El Quinto Carajillo. Després de molts anys d'experiència dintre de l'escena rumbera, l'artista enceta un nou projecte en solitari, que viatja en paral·lel al de la seva formació musical. Així neix aquest particular personatge, que reuneix a la perfecció algunes de les seves passions: la psicologia, la música, la formació i l'humor. Aquests són els eixos primordials d'El Sinvergüenza. Tant, que ha donat vida i forma a algunes de les seves cançons terapèutiques més importants per ell fins ara, com ara "Despertar", "A disfrutar", "Quiérete", "Tú también" o "Amor Perruno".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat